Wyniki I Mistrzostw woj. Podkarpackiego klas mundurowych o profilu wojskowym w strzelaniu.

W dniach 21-22 września br. odbyły się organizowane przez Naszą Fundację I Mistrzostwa woj. Podkarpackiego klas mundurowych o profilu wojskowym w strzelaniu. I miejsce w strzelaniu z broni krótkiej zdobył Jan Ślęzak, II miejsce zajął Dominik Och, a III miejsce uzyskał Wojciech Działo. W strzelaniu z broni długiej I miejsce zajął Patryk Smyżeń, II miejsce Cezary Piasecki, III miejsce zajęła Jagoda Szajna. Najlepszym strzelcem mistrzostw został Dominik Och. W klasyfikacji drużynowej I miejsce wywalczyła drużyna z X LO (ZSKU) w Rzeszowie, II miejsce zajęła drużyna z Zespołu Szkół Elektrycznych i Ogólnokształcących w Krośnie, a miejsce III przypadło drużynie z XIV LO (ZST) w Rzeszowie. Wszystkim zawodnikom i opiekunom grup za poświęcony wolny czas bardzo dziękujemy – tym bardziej, że weekend był na Podkarpaciu bardzo słoneczny. Zwycięzcom gratulujemy i zachęcamy ustawicznego podnoszenia swoich umiejętności strzeleckich.

KOMUNIKAT PO MISTRZOSTWACH