Działalność charytatywna

Działalność Naszej Fundacji nierozerwalnie wieże się z działalnością charytatywną ukierunkowaną na pomoc rodzinom żołnierzy i funkcjonariuszy oraz dla sportowo uzdolnionej młodzieży z rejonu Podkarpacia, jak i z terenu całego kraju. Gorąco zachęcamy do współpracy i wspierania zarówno przez osoby fizyczne jak i prawne.

Działalność charytatywna

Pomoc dla sportowo uzdolnionej młodzieży

Działalność Naszej Fundacji nierozerwalnie wieże się z działalnością charytatywną ukierunkowaną na pomoc rodzinom żołnierzy i funkcjonariuszy     Nasza Fundacja prowadzi również działalność w zakresie pomocy dla sportowo uzdolnionej młodzieży, która pochodząc z ubogich rodzin zmuszona jest do zaprzestania aktywności sportowej. Stanowi to niepowetowaną stratę dla regionu podkarpackiego jak i Polski. Oczekujemy na wnioski, od trenerów, działaczy, środowisk sportowych, z konkretnymi propozycjami młodych sportowców. Informacje prosimy przesyłać drogą mailową z opisem osoby i sytuacji oraz podaniem telefonu kontaktowego.
Aktualnie wspieramy:

Zuzannę i Franciszka Mendel